De her cookies er helt vandvittige gode, hvis du spørg mig. De er dejlig sprøde, og så kan du fylde dem med lige det du har lyst til. Her er det kun fantasien der sætter grænser. Jeg har fyldt mine med anthonberg æg,firkløver chokolade, kinder, japp og M.

Og du kan lave dem ligeså store  eller små som du har lyst til, så er det kun bagetiden der skal justeres.

Ingredienser.

260 g hvedemel

1/2  tsk natron

1  tsk bagepulver

½ tsk havsalt

150 g blød smør usaltet

130 g brun farin

65 g sukker

65 g rørsukker

1 æg

vailjestang paste fra droetker

Chokolade så man selv synes det passer ?

Kom sukker,rørsukker, brun farin, vanilje pasta og smør i røremaskinen og pisk det godt luftigt. Tilsæt ægget og pisk godt.

Sigt alle de tørre ingredienser i blandingen og rør det sammen til den samler sig. Kom derefter dit chokolade i efter eget valg.

Pak dejen ind i husholdningsfilm, og kom den på køl i mindst 24 timer gerne mere.

Når dejen er er klar, triller du dem til små kugler alt efter hvor store du vil have dem. Jeg vejede mine af til ca 30 g hver.  Jeg plejer lige at trykke dem lidt flade og kommer fx, nogen M & M ovenpå de lidt flade cookies. Det er kun for synets skyld.

Bag dem ved 175 grader i 12-15 min til de er let gyldne. Jo støre du laver dem, jo længere skal de have i ovnen.

Når de er færdig bagte, tager du dem af pladen med det samme med en spatel, og kommer dem over på en rist til de er kolde.  Det  gør dem lækre sprøde.

Leave a Reply