Vejret her i den nye år synes jeg,  har været mega koldt og træls. Så en lækker suppe kan virkelig rede min dag. Jeg synes at denne hokkaidosupper er super cremet og dejlig stærk. Du kan jo altid servere et lækkert stykke brød til suppen, eller komme lidt kerner eller kød i.

Ingredienser.

1 hokkaido græskar

1 chili

3 fed hvidløg

1 dåse kokosmælk

1 løg

½ liter grøntsagsbouillon

Salt og peber

1-2 spsk karry

og lidt tabascosauce hvis man godt kan lide lidt stærk.

1 lime skal og saft

 

 

Skræl græskarret, fjern kernerne og skær det ud i stykker. ikke alt for store tern. Hak løg, hvidløg og chili fint, og svits det på en pande med olie.

Kom karry i gryden, og brænd det af. Kom derefter græskar, løg, bouillon og kokosmælk i, og lad det simre i en ca 30 min, til græskarret er mørt.

Blend derefter suppen til den er cremet, og smag til med salt, peber, tabascosauce og lime.

 

Vi fik et brød til suppen, og havde stegt noget kylling på panden. Vi toppede lige suppen af med noget persille.

Leave a Reply