A spoon a day will keep the doctor away.

På sådan en kold og regnfuld dag som idag, er der ikke vejr til andet end varm kakao. Og hvad gør din kakao endnu bedre?

Det gør en chokoladeske. Det er så lækkert med en omgang chokolade op i den varme kakao eller kaffe. Alt efter hvad man er til.

Jeg håber i får en rigtig dejlig dag.

 

Ingredienser.

Callabault chokolade: hvid, lys, mørk og gold alt efter smag

Pynt: chokoladekugler, julestokke, pistacienødder, karameller, skumfiduser, krymme,guld osv.

Gamle skeer.

 

 

start med at vælge hvilken slat chokolade du kunne tænke dig at få i skeerne, og hvilken pynt der skal på.

Derefter temperer du enten din chokolade i microbølgeovnen, eller over vandbad. Det er ikke et must at du kan temperer chokolade, da det ikke er så vigtigt med knækket eller at den er blank.

Lys chokolade 30-31 grader.

Hvid chokolade 29-30 grader.

Mørk chokolade 31-32 grader.

husk chokoladen må ikke overstige disse temperaturer.

Derefter kommer du chokoladen i de udvalgte skeer, og pynter dem med lige det du godt kan lide. Her er det kun fantasien og smagsløgene der sætter grænser.

Leave a Reply