I Hjørring, som jeg bor i, er der hvert år et sommerspil ude i den hyggeligste lille skov. Og det er vi nede at se hvert år med min svigerfamilie, og faktisk også min egen familie, så vi er blevet en stor flok. Jeg havde aldrig set det før, før jeg mødte min kæreste som var nede at se det hvert år. Min seje svigerfar er nemlig med til at spille musik til de flotte musicals og teater stykker. Så hvis du bor i Hjørring, eller er i nærheden næste år, så er det helt sikkert et kig værd.

Til denne hyggelige begivenhed må du nemlig selv tage, snacks, kage, mad, vin mm.  Med ind til, så derfor havde jeg bagt de her lækre muffins. Og de var et kæmpe hit. Selv min svigermor (der altid kun skal have en bid) spiste en hel muffin, og sagde hun godt kunne have spist en mere.

Men de her muffins er så lette at lave, og så elsker jeg hvid chokolade og jordbær sammen, det smager så vanvittig godt. Så hvis du skal lave en frisk men lækker muffin, så synes jeg helt sikkert at du skal prøve dem her.

Ingredienser.

225 g blødt smør

vaniljepaste

160 g rørsukker

2 æg

270 g mel

100 g mandelmel

2 tsk bagepulver

2 dl sødmælk

140 g hvid chokolade callebault

200 g jordbær

 

Pynt 

1 lille fløde

vaniljepaste

krymmel

jordbær

 

Start med at skære de 200 g jordbær ud i små tern. Tændt din ovn på 180 grader almidelig ovn. Kom derefter smør, sukker og vaniljepaste i røremaskinen og pisk det luftigt. Pisk derefter 1 æg i ad gangen.  Kom derefter mel, bagepulver og mandelmel i og vend det rundt. Kom til sidst mælken i, og vend det hele godt rundt. Vend dine jordbær og hvide chokolade i lidt mel, og vend dem i dejen.

Jeg bager dem i en fast aluminiums form med en papirform i, så får de den flotteste form. Jeg vejede mine muffins af til 80 gram. Sæt dem derefter i ovnen og bag dem i 20-25 min, test om de er færdige med en nål. Hvis der sidder dej på nålen skal de bages lidt mere.

du kan enten servere dem lune. Eller vente til de er kolde og pynte dem som jeg har gjort.

Jeg piskede fløden sammen med vaniljepaste, og sprøjtede det på muffin. Drys med lidt krymmel og kom et jordbær på.

god fornøjelse med at bage folkens.

Leave a Reply