[Reklame RÅSTOFF]De her mini donuts er så søde!! Hvem elsker ikke ting der er små, OG som du må spise flere af end en. De her donuts smager at lækker ingefær og citron, og blandingen er til at dø over. De er så luftige, og er lette at lave. Det eneste det kræver er at du har et mini donuts jern. 

Dem her var en kæmpe succes da de blev serveret, ikke kun fordi de er små, men også fordi de kan pyntes så fine. Du kan jo pynte dem med lige det du har lyst til. 

Og hvem elsker ikke donuts? – Det er hvert fald en kæmpe fejl hvis ikke man kan lide det. Og så skal man altså prøve dem her, fordi de er vanvittige. 

Rigtig god fornøjelse med dine mini donuts, tag mig endelig hvis du laver dem. 

 

Ingredienser:

Donuts.

2 æg

1 spsk dr oetker vanilje paste

110 g rørsukker

100 g smeltet smør

1 dl sødmælk

0, 75 dl RÅSTOFF ginger shot

180 g hvedemel

1 ½ tsk bagepulver

1 spsk stødt ingefær

 

Citronglasur.

250 g flotmelis

3 spsk vand måske mere

4 spsk citron saft

Gul farve

 

 

 

Start med at tænde din donut maskine.

Smelt søret i en gryde. Pisk dine æg, rørsukker og vanilje paste til en luftig æggesnaps. Hæld den smeltede smør ned i æggesnapsen og rør det rundt. Tilsæt mælk og RÅSTOFF ginger shot og rør det godt sammen. Sigt derefter mel, bagepulver og stødt ingefær der i og vend det rundt.

Kom dejen i en sprøjtepose, og klip et lille hul i spidsen af sprøjteposen, og sprøjt dejen i din donutmaskine dejen skal helt op til kanten. Hvis ikke den kommer helt op til kanten hæver den ikke nok op til at den bliver en ”hel” donut. Bag dem i 3-5 min, hold lidt øje med dem.

Når de er færdige køler du dem af på en rist, og kan imens lave glasuren.

 

 

 

Kom det hele i en skål og pisk det rigtig godt sammen. Glasuren skal selvfølgelig ikke være for tynd, da den glider af. Den hvide glasur er lavet på samme måde dog uden den gule farve.

Nu kan man pynte sine donuts lige som man har lyst til. Jeg lavede dem her helt gule med en hvid glasur streg over. Nogen med lidt forskelligt krymmel og nogen med blomster. Husk dog at vælge blomster der er spiselige hvis de skal på dine donuts.

Leave a Reply