De her halloween øjne er ret så klamme at se på, men de smager til gengæld helt fantastisk. Og så er de et kæmpe hit til en halloween fest. Jeg elsker selv halloween helt vildt meget, og synes det er så fedt alt det man kan lave.

De er faktisk ret simple at lave. Det kræver ikke en hel masse og børn kan sagtens være med i processen. Øjnene kan bruges i den dessert der også ligger her inde med rødgrød, og hekse fingre. Så rigtig god fornøjelse, og tag min endelig så jeg kan se hvor gode i er. 

Ingredienser. 

Iris. 

2 spsk smagsneutral olie, jeg brugte solsikkeolie.

0,5 dl hyldeblomst saft

1 blade husblas

pasta farve i forskellige farver

 

Smør formen med den smagsneutrale olie, jeg gjorde det med et lille stykke vat. Jeg bruge en isterning form fra partyking, til kugle isterninger.

Udblød det ene husblas i koldt vand. Kom hyldeblomstsaften i en gryde, og varm den op til under kogepunktet. Udblød husblassen i det fingerlune hyldeblomstsaft, og hæld det op i forskellige glas. Kom derefter pastafarve i alt efter hvad man ønsker, jeg brugte blå, gul, rød og grøn. Brug derefter sprøjten, og fyld lidt i den ene halvdel af formen. Sæt det på frys i 10 min.

Pupil.

20 g  callebaut mørk chokolade

Smelt den mørke chokolade, og kom den i en sprøjte pose. Tag derefter formen ud fra frys, og sprøjt en pupil midt i den farvede gele. Kom den derefter på frys igen i 10 min.

Sclera det hvide i øjet. 

2,5 dl fløde

75 g hvid chokolade callebault

3 blade husblas

Udblød de 3 husblas i koldt vand. Varm fløden op til under kogepunktet. Hæld det over den hvide chokolade, og rør det godt sammen. Lad det køle lidt.

Kom låget ovenpå formen, og tryk den godt fast. Kom den hvide chokolade i en sprøjtepose, og sprøjt det ind i det lille hul i formen til den er helt fyldt.

Kom dem derefter på frost og lad dem sætte sig helt.

Tag dem ud af formen og du har uhyggelige halloween øjne lige til at spise. Husk endelig at tag mig hvis du begiver dig ud i af lave de uhyggelige øjne.

Leave a Reply