Jeg knus elsker brownie, den kan spises som den er, eller piftes lidt op ved at tilføje noget lækkert. Og denne her gang tilføjede jeg en omgang yankeebar knas på toppen, og det smager så sindsygt lækkert. 

Jeg elsker den fede chokolade smag blandet med karamel og noget der knaser. Det smager s vanvittigt godt sammen. Og så kan man jo altid lige tilføje en lille klat vaniljeis on the side. 

Den her opskrift vil jeg sige er nem, og lige til at gå til. Både med hensyn til brownien og yankeebarknas på toppen. Den kræver ikke lang tid at lave heller, det er kun ventetiden på at den skal blive kold. Så rigtig god fornøjelse, jeg håber i synes den er ligeså lækker som jeg gør. Og husk der er selvfølgelig en how to video på min instagram.

Brownie.

240 g smør

240 g callebaut chokolde ( du vælger selv mørk, lys, gold)

160 g kakaopulver

250 g rørsukker

250 g brun farin

lidt salt

6 æg

140 g mel

 

Start med at tænde din ovn på 180 grader varluft.

Kom dit smør i en gryde og smelt det. Kom dit chokolade i en skål ( jeg brugte halvt mørkt og halvt gold) sammen med 60 g kakopulver. Når smørret er smeltet hælder du det over chokoladen, og lader det stå i 1 min ca, og derefter rører du det helt glat og blankt.

Kom rørsukker, farin, salt og æg i en skål og pisk det luftigt. Når det er luftigt hælder du din chokolade blanding i æggeblandingen, mens du pisker det. Sigt derefter mel og det sidste kakopulver i og vend det forsigtigt rundt. Kom dejen i en bradepande der er 25×35 cm og beg den i ca 30-35 min.

Tag den derefter ud og lad den stå og blive helt kold.

Yankeebar knas.

300 g Yankeebar

90 g smør

20 g glukose sirup

80 g rice crisps

lidt salt

Kom smør og yankeebar i en gryde og lad det smelte sammen. Det kommer til at se ud som om det ikke gider smelte sammen,men så pisker du bare lidt mere i det. Når det hele er smeltet sammen kom du glukosesirup og salt i og rører det godt sammen. Tag det derefter af varmen, og tilføj dine rice crisps og rør det hele sammen. Kom det ovenpå din afkølede brownie, glat det ud på hele kagen og sæt det til at køle af.

rigtig god fornøjelse med at bage, husk der er en how to video på min instagram.

Leave a Reply